dagligt matintag..

fick en fråga på inlägget igår som jag tänkte svara på i ett inlägg då det är många som har undrat.
"Jag opererades en månad efter dig och har bara gått ner 17kg. Jag är nyfiken på hur du äter och vilka tider. Äter du regelbundet? Äter du allt eller undviker något? Skulle vara jätte tacksam för svar :)"
hur mycket man går ner och i vilken takt är oerhört individuellt. vet inte om det stämmer, men jag tror att ålder spelar en stor roll i det hela också. en vanlig dag så äter jag följande: 
frukost: en halv fralla med margarin.
mellanmål: ½ banan.
lunch: 1 dl fullkornsris, ½ kycklingfilé, lite kokta grönsaker och ca 1 msk mager sås.
mellanmål: ½ banan (varierar, ibland äter jag inte något alls).
middag: 1 potatis, ½ laxfilé, lite gröna ärter och ca 1 msk remoulade.
inte särskilt mycket som ni ser, detta landar på ca 700 kcal. något som jag kämpar med och ska bli bättre på är mina mellanmål. det måste jag nu när jag tränar, annars kommer jag inte orka. kommer bli en del kvarg, smoothies, keso och proteinshakes.
anledningen till att jag äter så lite är för att jag inte orkar mer (känner inte någon hunger). så att min viktminskning har gått fort (5 månader) förstår jag.
jag äter allt, men i väldigt mycket mindre mängd. jag kan absolut äta pizza nån dag, men det blir 1-2 små slice och inte en hel som förr. vi som är gbp-opererade ska inte dricka till maten utan helt innan eller efter. detta är för att vi inte ska "stjäla" plats för maten i vår lilla magsäck. detta är jag duktig på att undvika, och tror att det också spelar in.
 
#1 - - maria:

Tackar så jätte mycket för ditt svar. Jag tror jag vet vad jag gör för fel... jag kan inte låta bli att dricka till maten plus att jag glömmer att äta mellanmål.

Svar: dricka till maten är ett "vanligt" problem.. kika gärna på denna videon: http://www.youtube.com/watch?v=xR0VM3mnsgM
hur gammal är du? :)
25 år - helsingborg.