varning för avklädd bild..

tänkte jag skulle slänga in en bild som jag postade på instagram och facebook igår. första bilden är från augusti -13 och andra bilden är tagen för någon dag sen.                                                                                                            
                    
 
 
#1 - - Ella:

Grymt! Va stolt! :)

#2 - - -:

Inte för att vara sån och säger inte det för att vara taskig så ta det inte på fel sätt utan det är bra att du har gått ner i vikt osv men egentligen..håller man läkarnas mått på hur mycket man ska äta osv varje dag och hur stora (små) portioner så är det inte konstigt att man rasar i vikt snabbt. Du får det att låta som att du har gått ner hur mycket som helst på egen hand som om du inte hade gjort gastic bypass.

Men eloge till dig ändå!

Svar: tack för din kommentar! som jag skrev i inlägget under: "anledningen till att jag äter så lite är för att jag inte orkar mer (känner inte någon hunger). så att min viktminskning har gått fort (5 månader) förstår jag."
du får det att låta som att jag medvetet har ätit lite och undanhållit det. så är inte fallet, därför ville jag poängtera det (att det är därför jag har tappat så snabbt).
jag har inte på något sätt mått dåligt av att äta lite, förrän nu när jag har börjat träna. därför ska jag nu verkligen försöka att få i mig mer. :)
25 år - helsingborg.

#3 - - Undrar:

Röker du fortfarande?

Svar: hej du anonyme! fyra veckor efter operationen föll jag tyvärr tillbaka i gamla vanor. nya tag!
25 år - gastric bypass - helsingborg

#4 - - Ida:

Hej!
Jag opades 16/9 i Lby.Har gått ner ca 30 kg och vill helst gå ner ca 7-8 kg till.
Vad duktig du är! Och vad platt och fin du ser ut?! Min mage blir aldrig vad den varit:(

Svar: grattis! vad roligt :) hur menar du med platt? hur gammal är du?
25 år - gastric bypass - helsingborg

#5 - - Undrar:

OK, ditt liv o ditt val. Kan det vara därför du gick upp så mycket i vikt också, för att du inte har karaktär nog att ta dig ur gamla/dåliga vanor?

Hur som helst passar det dig grymt bra med viktnedgången!

Svar: om man har karaktär eller inte kan man diskutera i oändlighet. jag lyckades inte vända in på rätt väg själv och efter att ha kämpat i 10-15 år mot övervikt så tog jag emot den hjälp som erbjöds och som jag blev rekommenderad.
25 år - gastric bypass - helsingborg