2-års kontroll och tidningsreportage...

igår hade jag en något försenad 2-årskontroll över telefon med sjuksköterskan i ljungby. alla prover såg jättebra ut så jag verkar äta som jag ska (och ser till att ta mina tillskott). det känns superbra!
 
hon tyckte också att min nuvarande vikt var bra (54 kg) och att det verkar som att den har stabiliserats något. nu ligger jag på bmi 18.7 vilket är normalvikt (om än i nedre delen av skalan).
 
jag tror helt ärligt att jag äntligen(!) har landat i min viktnedgång och den kroppen som jag har idag. fick även ok till att börja träna, så nu spanar jag efter någon rolig träning. tänk att kunna träna utan att tänka på hur jag ska maximera min kaloriförbränning.
 
en rolig sak som har hänt sedan sist är att en ganska stor tjej/kvinnotidning kontaktade mig efter att ha hittat min blogg. journalisten ville intervjua mig till ett reportage i tidningen som kommer ut i butik i början av mars. reportaget kommer att handla om olika sätt som människor har förändrat sina liv (viktnedgång). sagt och gjort, en intervju gjordes och sedan fick jag åka och fotograferas till reportaget. kändes något obekvämt, men bilderna blev faktiskt superfina. då projektet är lite hemligt fortfarande så kan jag inte visa bilderna, än.
 
termin 3 är klar i skolan och nu är det bara lite mer än halva utbildningen kvar, vart tar tiden vägen?
#1 - - Susanne Mäki:

Det är så mycket som har "ramlat" på plats i ditt liv, bara positiva saker tycker jag. Nu går vi en vår/sommar till mötes med en pigg och glad Sara. Du är en kämpe Sara. /Mamma